FAQ items aan het laden...

ONZE MENSEN

DE MENSEN VAN DE BETEKENISFABRIEK

PAUL MERSMANN
PAUL MERSMANNPARTNER
+31 6 127 56 569
WOUTER DISBERG
WOUTER DISBERGPARTNER
+31 6 15 56 99 56
GERT DISBERG
GERT DISBERGPARTNER
+31 6 53 67 85 55
KARIN IJMKER
KARIN IJMKERKANTOORBAAS
+31 6 16 41 11 26

ONS ERFGOED

WAT ONS GEBRACHT HEEFT BIJ WAAR WIJ NU STAAN

Ons Vakgebied

We hebben samen met tientallen Betekenisfabriekers dit vakgebied mogen ontwikkelen tot waar het vandaag staat. Met diverse partners hebben we hiervoor samenwerkingsverbanden opgezet. Bijvoorbeeld met Saxion Hogeschool, in het lectoraat Identiteitsmarketing.

Onze mensen

15 jaar lang hebben bevlogen mensen zich mogen inzetten voor bevlogen opdrachtgevers. Dat heeft geresulteerd in schitterende identiteitsbewijzen voor verschillende organisaties. Maar ook in nieuwe inzichten en modellen. Ons Vliegwiel van Identiteit®, de Piramide, adoptie en framing. Ze zijn allemaal ‘on the job’ tot stand gekomen en vandaag inzetbaar voor iedereen.

Hulp van boven

Als we achterom kijken, kunnen we niet anders dan vaststellen dat God onze weg heeft geleid. In alles wat op ons pad kwam, in de inzichten die Hij gaf voor specifieke opdrachtgevers. En in de keuzes die we vandaag mogen maken. Daar zijn we heel erg dankaar voor.

WAT ONS DRIJFT

HET BESTAANSRECHT VAN DE BETEKENISFABRIEK

De Betekenisfabriek bestaat ruim 15 jaar. In die tijd hebben we ons ontwikkeld van marketingbureau voor non-profit naar ontwikkelaar van identiteitsmarketing. Wij gunnen het ieder mens, iedere organisatie om haar bestemming te ontdekken en invulling te geven. Hier tref je ons identiteitsbewijs aan