Paul Mersmann

“We zouden graag voor de zomer een moment willen waarop we samen met medewerkers de uitkomsten van het identiteitstraject kort kunnen doornemen.”, was ons verzoek aan AERES Hogeschool Wageningen. “-Dat kan eigenlijk maar op één moment…tijdens de studiereis naar onze zusterschool in Wenen.” Gert en ik keken elkaar aan…”Dat lijkt ons prima!”

Begin mei gingen we op stap naar Wenen. Om dinsdagavond terugkoppeling te geven over het identiteitsbewijs, maar natuurlijk ook om de rijke cultuur van de stad te mogen opsnuiven. Op maandag 6 mei hebben we de stad verkend. Met alle bezienswaardigheden. Slot Belvedere, de Wiener Staatsoper, maar het absolute hoogtepunt was toch wel Café Schwarzenberg. Een oud koffiehuis met hoge plafonds, gastheren in smoking en vanzelfsprekend heerlijke koffie. Kortom: de ideale plek voor goede gesprekken over De Betekenisfabriek en de opdrachtgevers waarvoor we mogen werken

De bijeenkomst met het team van AERES Hogeschool Wageningen verliep trouwens schitterend. In hotel Magdas, een plaats met een betekenis.

Onze bijdrage op dinsdag werd voorafgegaan door een bezoek aan HAUP, de Oostenrijkse zusterschool van AERES Hogeschool Wageningen. Leerzaam. Zeker als je kijkt door de ogen van de identiteitsmarketeer. Tijdens het diner mochten we het team de uitkomsten meegeven van de identity-assessment. En dat was mooi. Veel herkenbaarheid en trots vanuit de mensen van AERES. Een goede basis waar we mee door kunnen.

Al met al een mooie reis om met veel plezier op terug te kijken.

PAUL MERSMANN
PAUL MERSMANNPARTNER
+31 6 127 56 569