PAUL MERSMANN

PARTNER

Waar ik in geloof

Ik ben een onvervalste wereldverbeteraar en geloof in overvloed voor iedereen. Ik geloof er ook in dat we dat niet bereiken door te kijken naar wat we zelf nodig hebben, maar door te kijken naar wat we de ander gunnen en wat Gods plan met ons is. Zo verrijk je jezelf niet met je eigen creativiteit, maar leveren anderen een bijdrage aan jouw leven. Resultaat: je deelt je voorspoed en je denkt in het belang van anderen. En zij in dat van jou.

Wat zie ik om me heen?

Ik zie dat mensen denken in hun eigen belang en positie. Dat werkt verstikkend. Als je nog niet genoeg hebt, dan werk je ten koste van anderen en als je wel genoeg hebt, dan doe je niets meer. En dat terwijl er nog zoveel te doen en te ontwikkelen is. Ik hou niet van stilstand.

Wat wil ik daaraan doen en wat is mijn belofte?

Ik kan mensen en organisaties laten nadenken over hun unieke kracht, ambitieniveau en daarmee over de betekenis die mensen voor elkaar kunnen hebben. Het resultaat is een realistisch optimisme, vertrouwen in eigen kunnen en trots op de waarde die je als organisatie en als mens hebt voor anderen.

Mijn unieke kracht

Ik ben scherp in analyses, doorzie een organisatie snel en kan een werkelijkheid creëren die een organisatie zelf nog niet gezien had. Ik ben ambitieus en soms een tikkeltje ongeduldig. Dat zorgt dat ik mensen en organisaties energie en geloof in eigen kunnen kan geven.

Waaraan je mij herkent

Slim, Loyaal, Origineel

PAUL MERSMANN
PAUL MERSMANNPARTNER
+31 6 127 56 569