KARIN IJMKER

KANTOORBAAS

Als kantoorbaas regel ik allerlei zaken voor de Betekenisfabriekers. Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk in ieders belang te denken.

Waar ik in geloof

Practice what you preach! Toen wij met identiteitsmarketing begonnen kwam dit er voor mij echt op aan. Gaandeweg kwam ik er steeds meer achter hoe mooi dit is: doen wat echt bij me past. Niet alleen voor mezelf. Ook de mensen om me heen plukken hier de vruchten van, omdat ik echt leef en werkt vanuit m’n hart.

Wie zou er wat missen als ik er niet zou zijn?

Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt voor relaties van De Betekenisfabriek. Ik bewaak de sfeer, de oprechtheid en de directheid die ons als Betekenisfabriek kenmerkt. Ook voel ik me verantwoordelijk voor de afwerking en basiskwaliteit van de Betekenisfabriek. Alles wat wij opleveren moet het gevoel van trots oproepen. Bij opdrachtgevers en bij onszelf. Dat is mijn waarde.

Mijn unieke kracht

Planning en organisatie is waar ik goed in ben. Daarnaast ben ik flexibel: waar nodig spring ik in. Ik maak hierbij geen onderscheid tussen werkdagen, weekenden en avonden. Ik doe wat nodig is en dat vind ik ook leuk. Ik houd van werken met tijdsdruk en improviseren.

Waaraan je mij herkent

Ik ben erg direct en spontaan in de omgang, trouw, meer eerlijk dan beleefd.

06 164 111 26
karin@debetekenisfabriek.nl
@karinijmker

KARIN IJMKER
KARIN IJMKERKANTOORBAAS
+31 6 16 41 11 26